"De weerelt is een speeltoneel; elck speelt zyn rol en krijght zyn deel."

Joost van den Vondel

Licht en geluid huren

De producties van 't Speeltoneel worden ondersteund met licht en geluid (en andere technieken). De coördinatoren licht en geluid zijn daarvoor verantwoordelijk. Zij beheren de uitgebreide licht- en geluidset en overige apparatuur (bijvoorbeeld: rook- en sneeuwmachine) en verzorgen ook de verhuur van deze materialen.

Als u een licht- of geluidset nodig heeft, verzorgen de coördinatoren voor u professionele opbouw, afbraak en eventueel bediening en vervoer. AV-ondersteuning moet u wel minstens een maand voor de datum waarop u de materialen nodig hebt aanvragen. Wat hebben wij in de aanbieding?

Lichtset

Middelgroot computergestuurd theaterlichtset, compleet met diverse theaterspots, kleurenfilters, statieven, bekabeling, enzovoort. Het is ook mogelijk om losse lampen (eventueel met statief) te huren.

Geluidset

Complete geluidsinstallatie, bestaande uit mini-disc, cd-speler, recordable cd-speler, cassettedeck, equalizer, versterker, mengpaneel, microfoons, luidsprekers, compleet met bekabeling en statieven. De geluidset is ook bijzonder geschikt voor feestjes in middelgrote zalen.

Neem contact op met 't Speeltoneel voor meer informatie over het huren van een licht- of geluidset