"De weerelt is een speeltoneel; elck speelt zyn rol en krijght zyn deel."

Joost van den Vondel

Grime huren

Bekijk op youtube

't Speeltoneel treedt misschien nog wel het meest naar buiten toe tijdens gelegenheden als braderieën, wijkfeesten, Koninginnedag en allerlei culturele manifestaties. Van verre zie je dan al de kraam van 't Speeltoneel, want daar is praktisch altijd een opeenhoping van kinderen te zien. Die staan allemaal te wachten totdat ze geschminkt worden, want dat doet de schminkploeg van 't Speeltoneel daar.

Maar u kunt de schminkploeg ook inhuren voor het grimeren bij theaterproducties, of gewoon –voor de lol- bij bedrijfsevenementen of particuliere gelegenheden. Denk eens aan een kinderfeestje! 't Speeltoneel heeft twee uitgebreide schminksets (op zowel water- als crème/cakebasis, de laatste voor gebruik onder theaterverlichting) en de mensen die het schminken in de vingers hebben en een grimeersessie tot in de puntjes voor u kunnen verzorgen.

Ook voor het inhuren van de schminkploeg geldt dat u ruim voor de datum waarop u de schminkploeg in wilt zetten, contact met ons opneemt. Een termijn van twee maanden is gewenst!

 

 

 

 

 

 

 

Neem contact op met 't Speeltoneel voor meer informatie over het huren van grime.