Coördinatoren

Om de voorstellingen en alles wat daarbij komt kijken zo goed mogelijk voor te bereiden heeft ’t Speeltoneel een aantal coördinatoren die verschillende taken op zich nemen. Elke coördinator is eindverantwoordelijk voor zijn eigen afdeling binnen de vereniging.
Wanneer de voorbereidingen voor de aankomende productie in gang zijn komen verschillende coördinatoren die iets te maken hebben met de aankomende voorstelling samen met de desbetreffende regisseurs en productieleider om de productie zo goed mogelijk te kunnen voorbereiden.

Techniek

Huidige coördinator: Coen Lafeber
Als technicus ben je verantwoordelijk voor al het licht, geluid en andere technische zaken die komen kijken bij een voorstelling. Ruim voor het productieweekend overleggen de technici met de desbetreffende regisseurs de ideeën voor licht en geluid. Aan de hand van deze informatie stel je een lichtplan op met daarin de informatie welke lampen waar komen en hoe ze worden aangestuurd.
Tijdens de opbouw van de voorstelling hang je samen met de andere technici de lampen in, stel je deze af en programmeer je de licht -en geluidstafel in voor de productie.

Decor

Huidige coördinator: Bas van der Pluijm
Als lid van het decorteam ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en realiseren van het toneel decor tijdens de voorstellingen. Ruim voor het productieweekend vertellen de desbetreffende regisseurs hun ideeën en wensen voor het decor aan het team. Het decorteam gaat vervolgens aan de slag met het ontwerp van het decor die ze vervolgens op de opbouw dag in elkaar zetten.

Schmink

Huidige coördinator: Meike ten Hoorn
Als lid van de schminkploeg ben je bezig met het schminken bij speciale gelegenheden waar ’t Speeltoneel bij betrokken is. Verder kan de schminkploeg gevraagd worden bij voorstellingen wanneer er veel grime of make-up nodig is.

Interesse?

’t Speeltoneel verwelkomt graag nieuwe enthousiaste vrijwilligers die interesse hebben in het ondersteunen van de techniek, decor of schminkploeg. Enige vorm van ervaring is dan ook geen vereiste.
Voor meer informatie of om je aan te melden kan hier je gemakkelijk contact opnemen met ’t Speeltoneel.

Overige coördinatoren

Kleding / Rekwisieten
PR
Website
Social media
Feestcommissie

Ledenadministratie

Jouk Keuning
Liza Haanstra
Coen Lafeber
Jamie Ng
Devin Zonderop

Annie Lafeber