Prettige Feestdagen

Prettige Feestdagen

Groep 1 & 4

Over de voorstelling 

De kerstdagen, iedereen wenst deze in goede harmonie door te brengen met familie en vrienden. Maar dat slaagt niet altijd vanzelfsprekend: zo ook in het huis van de familie Bunders. Verkeerde romances en avances, overmatig alcoholgebruik en familieleden die met elkaar geen raad weten, zetten deze feestdagen op zijn kop. Toch kan er veel gelachen worden in deze bewerking van Alan Ayckbourns Prettige Feestdagen van groep 1.

Om u in de kerstsferen te brengen, opent groep 4 deze productie met een speciale kersttalkshow. In deze eenakter, die de groep zelf heeft ontwikkeld, schuift DragStar Santa aan de talkshowtafel om zijn nieuwe kerstingel te bespreken  en om de tranen te drogen van twee dolenthousiaste vriendinnen. Achteraf blijkt niet iedereen hier blij mee en ontwaart zich een drama. Wie zit hier achter? En waarom?

Prettige Feestdagen staat op 10 en 11 december in CulturA & Zo te Nootdorp.

Credits

Regie groep 1: Ruud Kies,  Sophia Vollering (assistentie)

Regie groep 4: Liza Haanstra, Mikal Zerasion

Decor: Bas van der Pluijm

Techniek: Coen Lafeber, Luuk van Hagen

Productie: Tim Lafeber

Vergelijkbare berichten