A Roman Holiday

A Roman Holiday

Groep 2

Op 1, 2 en 3 november voert groep 2 van ‘t Speeltoneel ‘A Roman Holiday’ op in het Parochiehuis Pijnacker. De groep heeft onder begeleiding van Bas van der Pluijm en Peter van Oostende een repertoire van komische tot tragische scènes gemaakt. Van deze scènes is een montagevoorstelling samengesteld rondom een vakantie naar Rome.

Vakantie, de tijd die pure ontspanning zou moeten brengen, brengt vaak ook een hoop en ellende met zich mee. Van stressen over de reis tot met je doorweekte wc-rol aankomen bij de campingtoiletten, het hoort er allemaal bij. En dat geldt alleen nog maar voor de vakantiegangers, laat staan wat het personeel te verduren heeft.

Waar vroeger in Rome gladiatoren moesten sterven voor goed vermaak, zo verloopt jouw vakantie in de Italiaanse hoofdstad ook niet geheel zonder leed. Ja, als je om kwart voor elf aankomt is het ontbijtbuffet niet meer helemaal aangevuld. Nee, als je gewoon in je eigen taal spreekt, maar dan iets harder, is dat niet te begrijpen. En nee, een vakantie gaat niet magisch je relatie redden.

Groep 2 neemt je graag mee op vakantie door verschillende genres en perspectieven. Het gaat tenslotte om de reis…

Vergelijkbare berichten