Gewapend Beton

Gewapend Beton

Groep 3

Wegens COVID-19 zijn deze voorstellingen helaas tot nader oder uitgesteld.

Als Emma wakker wordt in het donker en niet weet waar ze is, raakt ze in paniek. Het ene moment zat ze gewoon thuis met haar beste vriendin Pien en nu zit ze vast op een plek die ze niet kent. Moederziel alleen.

Emma zoekt een manier om zich los te maken en merkt, tot haar grote verbazing, dat ze gewond is. De spanning stijgt als Emma steeds bewuster wordt van haar omgeving en de penibele situatie waarin ze is beland. Terwijl Emma steeds wanhopiger probeert zichzelf te bevrijden, komt er iemand de ruimte binnen…

Tussen betonnen muren, stapels met blikken en een kapotte radio probeert Emma uit te vinden waar ze terecht is gekomen. Snel komt ze erachter dat er nog andere mensen in dezelfde problemen verzeild zijn geraakt. Terwijl de tijd verstrijkt hoopt de frustratie zich op. Als de jongeren zich beseffen dat ze nog langer moeten blijven is dat de druppel…

‘t Speeltoneel 3 presenteert ‘Gewapend Beton’ op vrijdagavond 3, zaterdagavond 4 en zondagmiddag 5 april 2020 in het Parochiehuis te Pijnacker.

Vergelijkbare berichten