Word lid! Word Speeltoneler

Leef je in, leef je uit!

Onze toneelvereniging biedt al ruim 35 jaar een podium voor jong en oud. In verschillende leeftijdsgroepen wordt gewerkt aan de ontwikkeling van het toneelspel en wordt ruimte gecreeërd voor speelplezier en onderzoek. Naast een uitbreiding van je creatieve vaardigheden levert lidmaadschap bij ’t Speeltoneel je ook het warme, gezellige verenigingsleven en een wekelijkse sociale activiteit.

Momenteel heeft onze vereniging ruimte voor nieuwe leden tussen de 9 en de 16 jaar. Loop jij over van de creatieve verhalen en zoek je een manier om deze vorm te geven? Wil jij werken aan je expressie en inlevingsvermogen? Of heb je simpelweg altijd al eens op een podium willen staan? Dan ben je bij ons meer dan welkom! Want bij ’t Speeltoneel leef jij je uit door je in te leven!

Interesse? Stuur een mailtje naar info@speeltoneel.nl o.v.v. je naam en je leeftijd of vul ons aanmeldformulier in. Natuurlijk vinden wij het altijd leuk om je motivatie te vernemen. Wij nemen contact met je op en nodigen je graag uit voor een serie van drie gratis proeflessen, waarin je kan kennismaken met je groep, je regisseur en het toneelspel. 

Afhankelijk van je leeftijd kan je terecht in de volgende groepen:

Groep 5 – 9 t/m 12 jaar – woensdagavond tussen 18:00-19:45
Groep 4 – 13, 14 jaar – vrijdagavond tussen 18:00-20:00
Groep 3 – 15, 16 jaar – vrijdagavond tussen 18:00-20:00